Wednesday, 30 November 2011

Julekos inspirasjon


Håper dere liker inspirasjonen. Nå skal jeg kose meg med det nye nummeret av Rom123, snart venter 80års bursdag for bestefar. Ha en riktig fin onsdag alle sammen. Bilder av oreo kakenHer er Oreo kaken jeg laget. Ville bare vise dere resultatet. Er ganske så fornøyd med resultatet, ettersom dette var første gangen jeg har laget denne kaken.

Tuesday, 29 November 2011

Juleverksted og oreokake

Bildet er hentet fra google.com

Dagen idag har bestått av juleverksted, julemusikk, tegnespråkkurs, middag og oreokake pynting. Bakte kaken i går og gjorde ferdig den idag. Den ble bra altså. Oppskrift herfra. Har ikke smakt på den enda, skal være til min bestefars 80-års lag i morgen kveld. Så da skal det smakes. Ser i alle fall bra ut, så er fornøyd så langt. Ellers er jeg ganske så slått ut og sliten om dagen, forkjølelsen henger i fortsatt og jeg har fått en dag fri fra jobben i morgen til å slappe av og komme meg på beina igjen. Trenger det etter denne lange dagen på jobb idag. 

Bilde av kaken kommer i morgen. Monday, 28 November 2011

Fine bilderLitt fine bilder en mandags kveld. Alltid fint å titte på litt inspirasjon. Håper dere liker den, det gjør jeg i alle fall. Lys, enkel og hel meg. Juleforberedelsene fortsetter hver dag


Her i leiligheten blir det litt mer jul for hver dag som går. Idag kom adventsstaken til å ha i vinduet frem, og lyser så fint da det er mørkt ute. Ellers har jeg tatt frem julestjerna, noen julekuler er hengt opp og det første adventslyset ble tent i går. Det er så koselig denne tiden på året hvor vi pynter og koser oss i hjemmet med små ting som baking, julegave pakking, juleverksted og jule-kos. Har til og med pakket inn fire julegaver, så er allerede på vei der også. Nyt den koselige tiden vi er i nå alle sammen, selv om det hadde vært ekstra koselig om det hadde ligget et par cm med nysnø på bakken. 

Nå har jeg akkurat bakt oreo kake til min kjære bestefar som fyller 80 år på onsdag. Den står i kjøleskapet til kjøling før pyntingen står for tur. Nå er det middagen som står for tur. Pasta med hjemmelaget tomatsaus på planen, enkelt og greit da man ikke er i form. 

God mandagskveld alle sammen! 


-Har dere begynt å pynte i hjemmet enda ?
Sunday, 27 November 2011

Ønskeliste utfordring

Hviit har frem mot jul bestemt å ha en ønskeliste utfordring. Hver søndag trekkes en vinner av ønskeliste utfordringen. Utrolig morsomt ikke sant, de har jo så utrolig masse fint i nettbutikken - og akkurat derfor ønsker jeg også å delta på denne fine utfordringen. Ta dere en titt innom hviit for en masse inspirasjon og masse flotte varer. 

Her er min ønskeliste. 

ByNord sengesett (ulv/dådyr) // Kahler omaggio vase medium (grå/sort) // Ferm Living wall decal calendar // ByNord pine cone stor x2 // ByNord acorn x2 // ByNord pute med fjær // ByNord ekkorn // ByNord Bjørn // ByNord birdhouse // Hagedorn & Hagens Papilio paris gedeensis S2 // Hagedorn & Hagens Aeshna cyanea B7 


Veit jeg har mye på ønskelisten, men det er så utrolig mye fint inne på hviit sin netbutikk. Masse herligheter jeg drømmer om at skal bosette seg her hjemme hos meg. 


Meld dere på til ønskelisten dere også. HER
1. lys er tent


Så tenner vi et lys i kveld,
vi tenner det for glede, 
det står å skinner for seg selv ,
og oss som er til stede
Så tenner vi ett lys i kveld, 
et lys for glede. 

Idag er det første søndag i advent. Det er så rart å tenke på at tiden har gått så fort, og vi nok en gang er ved den koselige tiden hvor vi venter, pynter og gjør det koselig i heimen - for nå er den mørke årstiden her. Her i stua er det første lyset tent, adventsstjernen lyser fint i vinduet på kjøkkenet, mens jeg og samboeren sitter med hver vår mac i fanget - etter en helg full av besøk og overnatting, fest og utgåing. Godt med en rolig kveld da, eller vi skal jo spise middag hos mine foreldre da. Så helt rolig blir det ikke. Har forresten pakket noen julegaver idag. Handlet litt i går, så da måtte de jo pakkes inn. 

Kos dere denne første søndagen i advent alle sammen! Saturday, 26 November 2011

Bildedryss


Litt inspirasjon og bildedryss idag. Vært på julegave shopping en liten tur og fått unna gjort tre julegaver. Det er da noe, så jeg har da kommet litt på vei. Formen er ikke helt på topp. Vondt i halsen, hodet og kroppen. Så blir en rolig kveld på meg idag også, tross at samboeren skal ha kompis besøk her i i kveld, som i går. Så får se hvor lenge jeg klarer å holde det gående i dag. Nå skal jeg i alle fall slappe av en times tid. Litt senere venter kylling taco middag med samboeren og en kompis. 

Har forresten hengt opp julestjernen og satte den på i går, veit det er litt tidlig, men jeg bare måtte. Den lyser så fint i kjøkken vinduet. I morgen tenner jeg første lyset på adventsstaken også. God første advents helg. 


-Hva gjør dere denne lørdagen før advent ?
Friday, 25 November 2011

Liten hilsen


Liten titt innom for å ønske god helg! Veldig opptatt med juleshow i ishallen i det siste, endel jobb, trening, og besøk i helgen. Skal prøve å titte innom i morgen også. God helg! Wednesday, 23 November 2011

BildedryssLitt inspirasjons bilder på en onsdag. Nå skal jeg stikke å trene et par timer. Deretter venter god middag med helstekt kalkunbryst og ovnsbakte potetbåter med grønnsaker til. Det skal bli bra. Ha en flott onsdagskveld alle sammen. 


-Hva skal dere idag ?
Håper dere likte inspirasjonenMonday, 21 November 2011

AdventsstakeÅrets adventsstake ble handlet inn på lørdag. Jeg syntes den er kjempe fin og veldig meg at the moment. Natur stake er helt klart det som passer best her i år. Gleder meg til å bruke den. Den ble forresten pyntet på med noen Dymo tall. Staken er fra Skeidar og koster 119,-


-Hva syntes dere ?
Epla kjøp


Var en tur innom Epla butikken etter den flotte artiklen på NIB. Fant noen utrolig flotte merkelapper til julegavene. De ble med i handlekurven. De er laget av Epla butikken TRØKK. Gleder meg til de kan pryde mine julegaver i år. 


-Hva syntes dere om merkelappene ?
Sunday, 20 November 2011

Ny krakk og reinsdyrskinnVar på Skeidar i går og hentet krakken og skinnet jeg hadde lagt av tidligere i uka. Endelig har det kommet i hus, og fått en fin plass på soverommet. Er veldig fornøyd, syntes gråfargen på krakken står godt i stil med den grå veggen på soverommet. 


-Hva syntes dere om mine nye investeringer ?
Friday, 18 November 2011

Pure inspiration - Light and bright


Nok en gang har jeg sittet pal foran en inspirerende side, funnet en hel masse inspirasjon jeg ønsker å dele med dere. Håper dere finner dette interesant. Kos dere, det er fredag. 
En herlig fredagskveld
Kom hjem fra jobb til en nyvasket leilighet idag. Utrolig koselig og godt å ta helgen nå kjenner jeg. Veldig koselig å slippe helge-vasken også. Samboeren hadde til og med vært på blomsterbutikken og kjøpt et nydelig lite tre til meg. Syntes det er så utrolig fint. Var selv en kort tur innom Kremmerhuset idag, med hjem ble et strikket putetrekk, helt meg. Nå venter indisk chicken tandori med nan, raita, salat og ris. Kjenner jeg gleder meg til god mat og kos i kveld. Nå skal jeg tenne alle lysene og skape koselig stemning i leiligheten. 


GOD HELG ALLE SAMMEN! -Hva gjør dere i kveld ?
Thursday, 17 November 2011

Vinner av folkets IKEA-katalog


Fikk en koselig mail fra IKEA idag. Jeg har blitt trukket ut til å motta Folkets IKEA-katalog, etter jeg la ut et innlegg på bloggen Livet Hjemme. Utrolig koselig overraskelse på en lang dag med masse jobbing. Nå skal det slappes av det lille jeg har igjen før jeg må sove. 


-Har dere lest folkets IKEA-katalog ?Wednesday, 16 November 2011

Vakkert hjem
alle bildene via

Tenk å ha en så koselig og flott stue. Utrolig fint og lyst, med dekorative flotte møbler. Liker at de har tatt naturen inn i stua, og at det er flere stubber rundt om kring på gulvet. Enkelhet er så fint. 


-Hva syntes dere om denne stua ?