Sunday, 5 January 2014

Babyrom inspirasjon

Tiden går fort, og det er ikke lenge før vi skal ta fatt på babyrommet. Derfor passer det seg med litt babayrom inspirasjon her på bloggen. Her noen ideer om hvordan vi skal ha det, men er alltids fint med litt inspirasjon. 

 instagram
 instagram
 instagram
 google
google

Er så mye fint der ute, så inspirasjon er ikke vanskelig å oppdrive. Spørsmålet er bare hvordan man ønsker å ha det selv. Fargevalg, materialer, tapet/vegger, og hvordan møbler man ønsker. Ettersom vi venter ei lita jente tenker jeg at rommet skal være litt feminint, men kanskje ikke i overkant. Bunnfarge i hvitt, en enkel vegg i dus lilla, samt hvite møbler i serien STUVA fra IKEA, samt sprinkelseng i samme serien, har jeg sett for meg. Ønsker å lage en babygym selv med heklede dyr og figurer, samt uro over sengen noe i likhet med figurene på babygymmen. Så får vi se hvordan dette rommet blir til slutt. 

Sittet å sett på farger idag, finnes så mange fine duse lilla farger, så har ikke riktig bestemt meg for den enda. Må nok en tur til i butikken for å titte før jeg bestemmer den. 

Kanskje dere har noen tips til koselige farger som passer til ei baby jente, eller møbler og løsninger - så tar jeg imot tips med takk. 
4 comments:

 1. Hilde Gunderstuen5 January 2014 at 19:41

  Er du på pinterest, Mari? Der inne bugner det over av (p)inspirasjon ihvertfall! Sjekk gjerne ut tavlen min "kids stuff". Hildeklem

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, jeg er på pinterest. litt treig med å svare her, men bra du minte meg på det - funnet masse inspirasjon der :) takk :)

   Delete
 2. Her var det koselig:-) Sjekk ut konkurransen hos meg, vel:-)

  ReplyDelete