Wednesday, 28 September 2011

Planer om fornyet gang


Da har jeg laget meg opp noen ideer om å male litt, kjøpe en ny wall decal, sette opp en hylle, noen fler knagger og kanskje finne en liten benk/krakk. Vi har en liten smal entre/gang i leiligheten - og sånn den er så er det bare rot og kaos. Vil få det litt finere, litt mer system og litt koseligere. Tenker en av fargene over på en liten vegg bak skoskapet mitt og den fine glassplata som vi henger regninger og diverse på. Ikke helt sikker på hvilken wall decal enda da, men finner vel noe som passer. Vil i alle fall ha et tre. Noe lignende det bildet under her. 

-Hvilken farge liker dere best ?

Bildet er hentet fra Etsy

Helt enkelt, et lite tre, kanskje en fugl eller fler - treet skal være hvit på grå vegg. Så har da noen planer. Kommer til å starte dem på torsdag eller fredag neste uke, da samboeren er på besøk hos en kopis i Tromsø.

Bildet er hentet fra Etsy

Noe sånt som på bildet over, bare litt mindre, og bare ett tre tenker jeg. Er ikke store veggen jeg skal ha plass til det på, så må nok lete litt for å finne noe som passer. 


-Hva mener dere om å male litt og kjøpe en fin wall decal ?
2 comments:

  1. Det tror jeg kommer til å bli kjempefint! Hvitt og grått er så fint sammen, og trær er stilig. Når det gjelder fargene, er jeg ikke helt sikker på hvilken jeg ville ha valgt. Kanskje den lyseste. Men det er fordi jeg er litt pysete, for alle var fine! :)

    ReplyDelete
  2. ja, jeg elsker hvit og grått :) har hvite vegger i resten av leiligheten, så tenkte det hadde vært fint med en liten forandring :) koselig du likte ideen min og takk for kommentaren. Usikker på fargen enda jeg også, tror kanskje det blir den nest mørkeste, vi får se. Må tenke litt til før jeg kjøper malingen :)

    ReplyDelete