Tuesday, 25 October 2011

DIY - pute


Lenge siden jeg har sydd noe, derfor skal jeg prøve meg med en pute. En 60x60 cm pute i så fall. Jeg kjøpte et stoff med rådyr print for en stund tilbake. Idag var jeg igjen på Stoff og stil og handlet stoff til bakstykket på puten og innerpute. Så nå er prosjektet igang. Kanskje ikke det vanskeligste prosjektet, men er jo greit å starte et sted. Jeg elsker i alle fall printet. 6 comments:

 1. Gler meg til å sjå resultatet !
  Digger dei trykka der - både det og den dei har av ugla :)
  Skulle bestilla dei her ein dag, men dei var tomme for rådyrprintet så eg får venta litt.
  ..men, eg er nok ikkje like flink som deg for eg har avtalt med svigermor - eg handler inn og hu syr ;)
  Flink du er !!!

  Klem Birgit

  ReplyDelete
 2. Ja, de trykkene er kjempe fine :) har ugle stoffet også, så blir nok et pute av det etterhvert også :) var på stoff og stil på furuset i går, der hadde de bare ugle printet. De får vel igjen rådyret snart tenker jeg. Det er så fint!
  Håper resultatet blir bra selv. Skal sy den sammen i kveld :) Så da viser jeg opp resultatet også :) Koselig du liker det :) takk for koselig kommentar :D

  Klem Mari

  ReplyDelete
 3. Heia Mari;0) så fine stoffer du har-heldige deg som bare kan stikke innom IKEA og stoff og stil-så mye fint begge steder!.Spent å se putene ferdig-lykke til-klem fra Vera❤

  ReplyDelete
 4. Takk for det, koselig du likte stoffene :) skal straks sy puten ferdig, så viser nok et bilde på hvordan den ble før jeg legger meg. Masse fint på ikea og stoff og stil ja, men er jo langt unna hjemme. Måtte kjøre nesten 2 timer hver vei for å komme dit. Så er ikke der så ofte.
  Klem Mari

  ReplyDelete
 5. kjempe tøfft stoff,lekkert!
  Koslig og inspirerende blogg du har,gratulere med en ny titter :=)

  ReplyDelete
 6. Koselig du likte det :) og koselig du vil følge meg videre, setter jeg pris på :D

  ReplyDelete