Thursday, 6 October 2011

Fargevalg for en vegg i gangen


Driver å velger farge for veggen jeg skal male i gangen. Skal kjøpe maling og begynne prosjektet i morgen. Tror det blir Jotun S4500-N som jeg kommer til å gå for. Den fargen er utrolig fin. Den er en mellom ting mellom den lyseste av de store fargekortene og den nederste av de store fargekortene. Fargen heter 9924Larvikitt, S4500-N. Tror den kommer til å bli fin på veggen der. Elsker gråtoner. Herlig farge. (Dårlig bilde ettersom samboeren stakk av med Nikon kameraet på tur til Tromsø, og jeg ble sittende igjen med bare kameraet på iphonen. Skal lete opp det gamle Nikon digital kameraet, så blir det i alle fall litt bedre bilder etterhvert). Legger opp bilder underveis på maleprosjektet. 


-Hva tror dere om fargen ? 
2 comments:

 1. Jeg er veldig glad i gråtoner så denne så helt super ut. I min første leilighet hadde jeg faktisk kjempefine grå vegger og gul(!) kjøkkeninnredning. Syntes det var kjempefint da, men det spørs om jeg ihvertfall hadde hatt en annen farge på innredningen :-)

  Gleder meg til å se det ferdige resultatet!

  Klem
  Netta

  ReplyDelete
 2. Grå toner jeg kjempe fint :) gleder meg til resutatet selv, og i morgen starter jeg. Idag har jeg strippet veggen for bilde, skohylle og en glasstavle og vasket den litt. Så det står klar til i morgen ettermiddag:p
  høres spenstig ut med grå vegger og gult kjøkken :p hehe ikke helt min farge. Ønsker meg hvitt kjøkken, enkelt med masse brede skuffer. Nå er kjøkkenet sort med blanke dører, ganske lei det. Så ønsker meg nytt.
  Takk for koselig kommentar :D

  Klem
  Mari

  ReplyDelete