Saturday, 15 October 2011

Jeg har vunnet


Fikk vite på torsdag at jeg hadde vunnet denne fine oljekaraffelen fra Rosendal Grand Cru igjennom SIL kunstløp sitt lodd salg. Utrolig lekker, passer godt. Så ble veldig glad for at jeg for en gangskyld vant noe. 

2 comments:

 1. Hei! Har vært innom bloggen din noen ganger i det siste, for jeg leiter litt etter inspirasjon til oppussing og diverse prosjekt. Er blitt veldig glad i nordisk stil med innslag av natur blandet med litt urbant og litt "rester" fra shabby chic. Ingen blogger har truffet stilen min som som din, og nå må jeg bare innom stadig vekk og se hva du finner på. Har meldt meg som følger, og kommer nok til å kikke innom både titt og ofte! Knallfin blogg! :)))
  Mvh Beate

  ReplyDelete
 2. Hei! Så utrolig koselig kommentar :D Jeg elsker nordisk stil med natur og det urbane som innslag. Gjerne farger som hvit og grått med innslag av sort og natur selvfølgelig. Jeg blir så utrolig glad når jeg leser at du liker bloggen min og at du vil følge meg videre, sånt setter jeg virkelig stor pris på :) Utrolig koselig altså! Tusen tusen takk, gleder meg til å se deg på bloggen min videre.

  Ha en riktig fin søndag :)
  Klem Mari

  ReplyDelete