Thursday, 10 November 2011

Pepperkake krukke prosjektHar drevet med et strikke prosjekt i det siste. Strikket trekk til krukken jeg fant på en bruktbutikk, syntes det passet med et trekk. Nå mangler bare siste finishen på trekket - skal sy det sammen, ble litt vidt, så må gjøre det litt mindre. Deretter er det klart for pepperkaker. Pappas hjemmelagede pepperkaker. De skal komme i boksen om noen uker. Det er de beste pepperkakene. Gleder meg. 

Gratulerer til verdens beste pappa som har bursdag idag :) 2 comments:

 1. Hei!
  Så fin boksen ble!
  Jeg la også merke til dymotypen på kakeboksen din... Jeg er helt forelsket i dymotyping, og bryker min til alt! jeg har et lite tips til deg som dymobruker:)
  når du har skrevet ferdg ordet du vil ha, ta et mellomrom før du "klipper". den lille tagen du får på slutten er til å enklere skille tapen fra baksiden. da får du ikke den hvite stiplede linjen på slutten, og du får en symmetrisk dymotype:)

  kjempefin blogg!

  ReplyDelete
 2. å tusen takk for tipset, skjønte ikke helt hvorfor den var sånn :p det skal jeg prøve på neste gang jeg bruker den, er ganske ny med dymo jeg:p men syntes det er kjempe moro og kjempe fint :)

  takk for koselig kommentar, setter jeg pris på :)
  klem Mari

  ReplyDelete