Saturday, 3 December 2011

Middagsbesøk og julekos


Akkurat hjemme fra familie besøk hos svigerforeldrene. Spist god hjemmelaget fersksuppe og slappet av i godt selskap. Nå er vi hjemme igjen og nå venter sofakroken og litt jule inspirasjon fra Rom123 og litt varm gløgg i koppen. I morgen skal jeg pynte litt i hjemmet. Vært lite bilder fra hjemmet i det siste, men det kommer så fort julen har tatt steget inn. 5 comments:

 1. Tusen takk for herlig kommentar inne hos oss! Setter stor pris på det :) Nydelig innpakkingspapir på gåvene, kor har du fått tak i det? Me like :)

  Ønsker deg ein super kveld!
  Klem Helene

  ReplyDelete
 2. Så flott innpakkingspapir du har hatt på pakkene!
  Veldig julete ;)
  Kos deg med jule pyntingen, gleder meg til å se flere bilder fra hjemmet :)
  Klem Elisabeth Cesilie

  ReplyDelete
 3. Så koslig du likte innpaknings papiret. Det er kjøpt på Panduro, en stor rull på 10meter til 59,- Liker virkelig godt det papiret selv. Julestemning.

  God kveld,
  klem Mari

  ReplyDelete
 4. Veldig fint innpakningspapir ja! Jeg var også på panduro hin dagen og kjøpteinnpakningspapir. Utrolig bra kvalitet, og veldig drøyt i bruk. Jeg kjøpte grått og mørkerødt, gor jeg skulle ha det til kalendergaver, annenhver i ulik farge. så puttet jeg på tags i rød eller brun (gråpapir), brukte hampetråd til bånd (solgt på stor rull på panduro), og så stemplet jeg på god jul, nisser o.l. Må si jeg ble veldig fornøyd! Enkelt, og ikke så tidkrevende, men knallflott :)
  Ellers nærmer tv-benken min seg ferdig...har vært litt av et styr....laaaaang historie....faktisk så lang, at jeg nå går med en interiørblogg i magen...papirbloggen har dødd ut dessverre, tiden strekker ikke til ;)
  Ha en herlig lørdagskveld, og fin 2. Søndag i advent :)))
  Hilsen Beate

  ReplyDelete
 5. Ja, ikke sant - er fornøyd med kvaliteten jeg også :) Sikker på at de gavene ble fine jeg :) hørtes sånn ut. Kjøpte hvit papir tråd på stor rull fra panduro jeg, som jeg bruker til, du ser kanskje det på bildet over.

  Spennende med tv-benk prosjekt da :) Håper det blir interiørblogg ut av dette da :) synn tiden ikke strekker til med papirbloggen.
  Riktig god 2. søndag i advent :)
  klem Mari

  ReplyDelete