Sunday, 29 January 2012

Hagedorn&Hagen på veggen og nye puter

 Det fine Hargedorn & Hagen bildet med øyenstikkeren på har endelig kommet opp på veggen. 

Putetrekkene er fra Kremmerhuset; stripete, ekkorn, ugle, strikket. Teppet er fra Princess

Har endel nytt i leiligheten denne uken. Vel noen av putene var nye sist uke, men har ikke hatt tid til å dele før nå. Hagedorn & Hagen bildet kom på fredag og har endelig kommet opp på veggen. I sofaen har det kommet 3 nye putetrekk, eller 4, men det siste på andre siden av sofaen der samboeren sitter for øyeblikket. Derfor ingen bilder av det. Alle de nye trekkene er fra den nye serien Hvit & sort fra Kremmerhuset; den med striper, ekkorn, ugla og den siste med skrift som ikke er med på bildet. Den strikkede puten er også fra kremmerhuset, men ble kjøpt før jul. Veldig fornøyd med alt sammen. Elsker dyr, sort og hvit og grafiske trykk. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra deilig middag hos mine foreldre og tidligere var jeg på besøk hos ei venninne. Og nå avslutter jeg en koselig søndag med en kopp te og litt tv titting. Vel fortjent etter den harde økte på spinning i går med skikkelig støle lår idag. 

God søndagskveld alle sammen! 
5 comments:

 1. Flinka - i alt! I interiør, trening, snillhet og tolmodighet (når jeg ringer i hundreogørten timer og maser og tjaser bare om meg selv) DU er best!!! =)=)

  ReplyDelete
 2. Takk for koselig kommentar, søt du er Hedda :D er det venner er for vettu :p hihi!
  Du er best!
  klemklem

  ReplyDelete
 3. Flott at jeg fant en øyensikker ikveld:) Har innlegg om det jeg også!
  Fin blogg! kommer nok tilbake her;)
  Klem t

  ReplyDelete
 4. takk for kommentarene :D koselig dere likte bildet :D
  klem Mari

  ReplyDelete