Saturday, 7 January 2012

Ny pute og gammelt skinn


Var innom Kremmerhuset idag, da hadde de fått inn det søte putetrekket med ekkorn som jeg skrev om i går. Herlig, måtte jo bare ha det. Syntes det passet godt i sofa kroken. Var innom mamma også, der fikk jeg med meg mitt gamle geite skinn som jeg hadde da jeg var liten. Liker det kjempe godt, er så koselig da man finner igjen sånne søte verdifulle ting. Nå sitter jeg å koser meg med en kopp te, er litt kald etter en runde først på trening, deretter maxi senteret, så innom mamma også ute med Johan for å handle inn mat til i kveld. Resten av dagen skal brukes inne, kose meg med gode blader, se litt film, drikke te, og spise wok. 


God lørdag alle sammen! 


-Hva gjør dere idag ?
-Hva syntes dere om puten og geite skinnet ?
6 comments:

 1. Den pute skaffet jeg meg i forrige uke også og jeg ELSKER den. Passer utmerket sammen med skinnfeller og naturpynt som er kommet frem etter at julen ble fjernet :-) Det spørs om ikke ugle-pute kommer i hus også, den var kjempefin.

  Ha en fin lørdag!

  Klem
  Netta

  ReplyDelete
 2. Ja, den er herlig - samme med ugle puten, men den ble ikke med hjem idag. Kanskje senere - hvem vet :p herlig med naturpynt og skinnfeller sammen med flotte dyreprint :)

  fortsatt god lørdag til deg også :)
  klem Mari

  ReplyDelete
 3. Kjøpte meg det putetrekket eg og idag :)
  Og lure på å kjøpe ugla... :)

  Klem M <3

  ReplyDelete
 4. hehe, flere som tenker likt her ja :) så koselig da :)

  klem Mari

  ReplyDelete
 5. Så KOS innlegg Mari! DEN kroken med putene er "min" krok, og gleder meg til jeg sitter der neste gang med film på skjermen og wok på tallerkenen :P
  Høres ut som du har hatt en fin lørdag! Og veldig fin pute du har kjøpt deg. Gøy å finne gamle skatter hjemme da :) Ha en suuuuper søndag. Har forresten sendt deg to meld. KLEEEEM
  Hedda

  ReplyDelete
 6. Ja, den ligger i "din" krok, er min da du ikke er på besøk :p Gleder meg til neste gang vi ses, håper det er på lørdagen :) Hadde en koselig lørdag og jeg er veldig fornøyd med puta, koselig :) Du har sendt meg meldiger ja, mobilen ligger igjen hos mamma, glemte den der i går, skal hente den litt senere. Skatter er alltid moro :)
  KLEEEM Mari

  ReplyDelete