Sunday, 26 February 2012

Bilde dryss; bursdags gavene

3 House Docktor krukker, Eva solo my tea pot, Rosendal krukke, RikTig fra Stelton bakebolle 2,5 l, Fat og to skåler/te lysestaker fra Hadeland glassverk.   Ikke på bildet: 1 par sorte pumps, 1 par brune boots, 3 neglelakker, bodybutter, armbånd, parfyme fra Georgio Armani, Biotherm Eu d´ engergi krem + penge gaver 

Fikk noen utrolig flotte gaver til min bursdag. Er så takknemlig og så fornøyd, hadde jeg ikke ventet. Hadde et koselig besøk av mamma, pappa, tante og onkel, min bror og bestemor. Hadde kake og kaffe og koselig snakk. Er så trivelig å få besøk av familien også. Er vel noe man burde få litt oftere, er jo ikke altfor ofte alle samles. Eller vi var jo ikke alle da, noen kunne ikke komme. Men en koselig kveld ble det i alle fall. Nå skal jeg drikke en kopp te og slappe av i sofaen. I morgen er det tilbake på jobb. 

Kakene klarte jeg jo selvfølgelig å glemme å ta bilde av før de ble spist - vel det er jo litt igjen, men ble ikke særlig fine bilde av dem nå. Så får ta kake bilder senere en gang. 
2 comments:

 1. Nydelig Mari! Er så glad for at du fikk såå mye fint og ting som du ønsket deg. Er spesielt nøgd med at jeg står for en av de tingene, hiihi! Det beste er å gi noe som virkelig er ønsket ;P Tenker du er i himmelen nå. Koselig å ha tid sammen med familien og. Det tilhører jo bursdagsfeiringer det :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Er så fornøyd :) fikk så masse flotte gaver, en hel masse jeg kommer til å bruke masse og som jeg hadde brukt for :) har allerede brukt te kannen jeg fikk av deg flere ganger :) den er så fiiin :D Tusen takk igjen for midt i blinken gave :)
   klemklem

   Delete