Monday, 20 February 2012

søte tulipaner


Vært en herlig mandag med ferie. Vært ute i byen på en runde i butikker med mammaen min. På ettermiddagen ble det en herlig økt på Espern med spinning, sammen med ei venninne. Økten gikk kjempe bra, og jeg føler jeg får så masse energi av det. God følelse. Nå har jeg akkurat spist litt mat, og skal gjøre meg klar til å rydde litt før jeg skal slappe av. Fikk forresten søte tulipaner av mamma idag, utrolig koselig. Litt dårlig bilde da jeg ikke har kameraet akkurat nå. 


-Hva har dere gjort idag ?
2 comments:

  1. Du er så flink Mari. Er så imponert, stolt og glad på dine vegne over din treningsglede og motivasjon. Innspirerende altså! Utrolig gøy at du får så bra utbytte av spinningtimene og at du får masse energi av det. Viser bare at du trener riktig og med rett intentistet. Da kjenner man at man får masse mer igjen :) Spinningøkter lyver ikke vet du,- der er det masse kvalitetstrening som er pakket inn i 45-60 gode og effektive minutter. Høres ut som du har hatt en kjempe koselig dag med bra feriestart og fine tulipaner fra mamman din. =) <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, syntes det selv er så moro da jeg føler jeg får mer energi og kjenner trenings gleden komme tilbake til meg. Trening har jo vært en stor del av livet mitt, og det er så godt å få det tilbake. En herlig følelse da man har vært igjennom en hard økt og kjenner man har brukt kroppen godt. Kjenner jeg er klar for en ny økt i morgen. Dette blir en bra vinterferie :) Har hatt en super start på en fin vinterferie. Snart ses vi også igjen, blir koselig :) Mamma er så snill og gir meg søte tulipaner også <3 Herlig!

      Delete