Tuesday, 7 February 2012

Therese Sennerholt i posten
Fikk hente lapp på posten, min lille bestilling fra Therese Sennerholt shop hadde kommet. 4 flotte trykk på tykk papp. Gleder meg til å få rammet de alle inn. Så langt har jeg bare rammet inn et bilde, ettersom det er litt mangel på rammer. 

Er forresten hjemme idag, ble sendt hjem fra jobben i dag tidlig. Helt utkjørt, fortsatt ikke frisk. Hoster endel i tillegg til hodepine og halsvondt. Jeg som trodde jeg var på bedringens vei, tålte vel ikke den lange dagen på jobb i går. Sånn kan det gå. Skal prøve å komme meg på kveldens kurs også tar jeg en dag hjemme i morgen for å bli ordentlig frisk. Nå blir det en ny runde med te for å lindre halsen. Kanskje slappe av en times tid på sofaen, deretter prøve å spise litt. 

I kveld er det tv kveld - så Tid for hjem på tv2 på planen, deretter Sinnasnekker´n og Drømmehjem eller hva det siste programmet heter. I alle fall oppussingsprogram kveld. 


God tirsdag alle sammen! 4 comments:

 1. Fin fine trykk :-) lurer på om jeg må inn å titte litt på hennes side :-)

  ReplyDelete
 2. Ja, ikke sant :) utrolig masse fint inne på hennes side, ta deg turen :)
  klem Mari

  ReplyDelete
 3. De er så stilige disse kortene!!
  Når du bestiller kommer det ikke toll avgifter i tillegg da? Siden de passerer 200 ,-

  ReplyDelete
  Replies
  1. JA, de er stilige. nei, kommer ingen avgifter ettersom hun sender dem som gave og skriver at beløpet er på 200, og ikke 300 som de koster :p Så det er kjempe fint å bestille derfra :)
   klem Mari

   Delete