Monday, 9 April 2012

Påsken til ende


Da var påsken over og vi er hjemme igjen etter en helg fylt med påskedag med venninner, og reise til familie middager hos familien til samboeren og min familie. Godt å kunne sette seg i sofaen etter 4 timer i bil idag og middag hos mine foreldre etter at vi kom hjem. Vært en koselig påskeferie med masse aktivitet, sol, koselige familie sammenkomster, god mat og koselig venninnetreff. I morgen venter hverdagen igjen og tilbake på jobben. Tror nok det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen også. Selv om jeg idag kunne tenkt meg en lang natt med søvn, for å ta igjen den sene natten vi hadde i natt. Påskeblomstene mine, altså påskeliljer og krokus lever videre i våren. Mens tulipanene trekker sitt siste pust. 

Håper alle har hatt en koselig påskeferie. 
4 comments:

 1. Åh, glemmer ikke denne påsken. Har vært så koselig å være hjemme en tur og finne på ting man ellers aldri får tid til. Du har vært så sporty og flink syns jeg, med spinning, utetrening, spinning og atter spinning :D Bra du syns treningen på odden var bra! Det kommer flere anledninger og da er vi helt sikkert tre også ;) Kjempe koselig kveld med de andre jentene også. Og igjen, tuuusen takk for alt, og ikke minst for den kjempe søte påskeblomsten. Den står her hjemme i leiligheten i vinduskarmen :) Kjempe glad for at du har hatt en så fin påske.
  Kleeeeemmer i bøtter og spann!! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vært en koselig påske Hedda, var så koselig på påskedagen vår med alle sammen :) og ikke minst all den treningen, veldig fornøyd med den :) Økten på odden var veldig morsom, så vi kan ta en økt til senere. Koselig du likte den lille påskeblomsten :) koselig med litt farge :) Kjempe glad du har hatt en fin påske også Hedda :) Ses snart!
   Store klemmeer tilbake :D

   Delete
 2. Hei på deg. Ta en titt inn til meg da vel. Jeg har gitt deg en award. Håper du syns det er ok.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Å så koselig, skal titte inn med en gang jeg altså :)

   Delete