Monday, 9 July 2012

Glad nyhet


Da er jeg tilbake etter noen dager borte. Før helgen ble det Lillehammer tur på meg med ei venninne. Koselig tur til Maihaugen i herlig sommervær, deretter lunsj i Lillehammer og kikking i noen butikker. Koselig dag ble det. Med hjem fra turen ble disse fine bokstavene fra Folk & Røvere i Lillehammer, en kjempe søt butikk var det, men en hel masse jeg kunne kjøpt med hjem. 

I helgen har jeg og samboeren vært på hyttetur til Engerdal med 8 andre. Der ble det stamping, bål, kos, vin, grilling og fisketur. Fint å bli kjent med nye mennesker og fint å være litt på fjellet også. Koselig med et avbrekk fra bylivet i ferien også. Hatt en super tur. 

Nå er jeg tilbake i Hamar, her har regnet kommet for i bli, men jeg er glad for det jeg. Fikk nemlig vite at jeg og samboeren hadde blitt bileiere idag. Mamma og pappa har vært kjempe snille og kjøpt bil i sommergave til meg og samboeren. Så da ble det en liten Honda Civic på oss, 97 modell, men i bra stand og god å kjøre. Herlig å endelig ha egen bil. Ettersom samboeren har vært student i flere år nå, har vi ikke hatt råd til å kjøpe oss bil, da var dette en så koselig overraskelse. 2 comments:

 1. Hei, så hyggelig du tok turen innom bloggen min. Kikker på din nå.. Mye fint! Ha en god sommer!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bare hyggelig :) koselig du tok turen innom her også :)
   Takk og riktig god sommer til deg også :)

   klem Mari

   Delete