Friday, 28 June 2013

Ønskelisten er lang...

Spisebord+benk, sofabord, ute bord+2benker, skjenk og vitrineskap - Living // skoskap og hvite utestoler, samt hengestol - IKEA // Tapet - Ferm Living // Bord og stoler - Hay // Teppe - Pappelina // Ventilator - Gorenje // Blandebatteri - Adora, MegaFlis // Kjøkken - Mano, Kvik

.. i alle fall da man skal ha nytt hus. Da må man jo kanskje oppgradere litt møbler og diverse. Min ønseliste for huset vårt er i alle fall lang. Både utskiftning av kjøkkenet, noe gulv, og maling av vegger står øverst på ønskelisten - sammen med diverse møbler vi bare ha... eller som bare jeg må ha.. Sånn er det. Drømmehuset har vi i alle fall funnet, nå gjelder det bare å gjøre det vårt. Overtagelsen er ikke bestemt enda - men blir i alle fall ikke før tidligst etter sommeren. Så tenker i grunn i høst en gang. Gleder meg noe forferdelig. Har i alle fall god tid til å spare litt penger, kjøpe inn møbler, maling og diverse som kan kjøpes inn før vi flytter. 
3 comments:

 1. Hei Mari. En fin ønskeliste ;0) Jeg er på jakt etter et fint sofabord, søkte tilfeldigvis på sofabord på google, og din blogg kom opp. Jeg likte så godt det "asymmetriske bordet" med trehvit bordplate og hvite bein. Kan jeg spørre hvor dette er fra/navnet på det? Vennlig hilsen Celine.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det asymetriske bordet er fra Living.no - koster rundt 2500,- tror jeg. Husker ikke hva det heter da.
   Mvh Mari

   Delete
 2. Tusen, tusen takk for svar! Da må jeg sjekke ut Living sine nettsider ;0)

  ReplyDelete