Saturday, 30 November 2013

ventetiden.. i nytt husDa er ventetiden her igjen, advent - med så koselig stemning, lune lys og koselig pynt. Endelig kan vi si oss ferdig med å male kroken vi startet på sist søndag, og møbler har kommet på plass igjen. Til og med litt julepynt og adventstaken har kommet på plass nå. Så koselig lys og stemning det ga. 

Fikk til og med hentemelding fra Bohus om at Skovby bordet vi hadde bestilt hadde kommet. Å så glad jeg ble da Johan sa jeg skulle få det i julegave. Vi har fått det i hus idag og samboeren sto for oljing og sammensetting av bordet. Ble så bra, og jeg er super fornøyd med resultatet. Nå mangler jo stolene da. Til vi får bestemt oss for hvordan stoler vi skal ha, blir det litt midlertidig løsninger der, endel gamle pinne stoler malt i hvitt vill få stå der til etter jul i alle fall. 

Da står kun døren ut mot gangen igjen å male siste strøket på før jul, før vi avslutter oppussingen av huset - som får fortsette over jul. Da venter gangen for tur, babyrommet, samt gjestehuset i hagen. No comments:

Post a Comment