Thursday, 6 February 2014

Oppussing av gangen, snart skjer det. Håper jeg

Krakk - Ellos.no // Muuto Dots - Lys grå fliser // Hylle/boks - Kremmerhuset // NUD lampe med betong // Diamond Light bulb // Skapdører fra IKEA

Har tidligere snakket om at vi skal pusse opp gangen, nå blir det nok ikke så lenge før vi setter i gang tenker jeg. Vel, det kommer jo ann på når L i magen kommer ut da. Men til våren er altså planen at vi skal komme i gang. Vi vurderer å legge varmekabler under flisene på gulvet. Bestilte fliser før jul, de er lys grå i 30x60cm. Veggene og taket skal males, for det meste blir det hvitt, men en vegg skal males i dus/lys turkis farge. Vi skal bytte ut garderobeskapet med et nytt et, henge opp et speil med hvit kant, en fin NUD lampe i betong med diamond light bulb, og en hylle/boks i lyst treverk. Tror dette kan bli bra. Eneste som ikke er bestemt enda er takplampen. Må finne en som passer bra der. Kan ikke henge for langt ned fra taket, og ikke være for stor. Lyst på en krakk på gulvet også, men har ikke så mye plass i gangen, så vi får se. Liker i alle fall den på bildet over, den er fra Ellos. 


Noen forslag til taklampe, som ikke koster en formue, som er enkel, fin og som passer til det som er på bildet over. No comments:

Post a Comment