Sunday, 11 January 2015

Stua


Vi har sofa fra Bohus, mener å huske at den heter Edge. Teppet er kjøpt hos Møbelringen, og heter Lone, er et flatvevd ullteppe. 


Kassene på veggen er fra Kremmerhuset, den øverste er malt i fargen Sement fra Jotun, og den nederste har jeg lagt på marmorfolie fra Panduro. Fint med sånne hyller hvor man kan bytte ut pyntegjenstandene inni. 


Her ser dere hele sofakroken, det er fortsatt litt som skal gjøres her, skal henge opp en taklampe (som enda ikke er bestemt hvordan skal være), også skal jeg ha en Muuto E27 i lysgrå på veggen der vi har den lille papirlampen nå. Den skal henges opp i en hylleknekt i hvitoljet eik. Bordene er fra Bohus og heter Iris. Den store kurven er fra Kremmerhuset. 


Da vi flyttet inn i huset for 1 1/2 år siden malte vi furupanelet på vegger og tak i stua. Ble mye lysere og virket mye større, noe jeg er veldig godt fornøyd med. Gulvet har vi foreløpig ikke gjort noe med, men jeg håper på at vi får byttet det etterhvert. I et noe lysere gulv i hvitoljet eik og enstavs parkett. Tror det hadde gjort seg her. 
No comments:

Post a comment