Sunday, 30 October 2011

Kjøkken fornyingsplaner i det små

Tenker å gjøre noe med kjøkkenet, ettersom det er så dyrt å rive kjøkkenet og kjøpe nytt - tenker jeg å fornye på en lettere og ikke minst billigere måte. Har veldig lyst på hvit kjøkken og en lys benkeplate (hvit eller grå). Noe i stilen Mano fra Kvik, men ettersom vårt kjøkken kommer fra IKEA, blir det en lignende model fra Faktum (Årsta hvit/aluminium) på IKEA. Tenker å bytte ut benkeplaten, ny oppvaskkum, blandebatteri og bytte ut frontene på skuffene og slapene. Ønsker en hvit overflate, ikke høyglans. 

Så et flott kjøkken på IKEA da jeg var der på tirsdag og ble veldig inspirert. Glemte jo selvfølgelig å ta bilde av det, så derfor ikke noe bilde av kjøkkenet fra IKEA. Blir i alle fall bra å bli kvitt den sorte høyglansen vi har nå, og få et lysere finere kjøkken, med en finere benkeplate og ny vask ikke minst. Det trenger vi. Tenker det blir fronter uten knotter/håndtak - sånn som på Mano fra Kvik, bare en kant som man tar tak i for å åpne. Tror dette hadde vært kjempe fint. 

 Eventuelt denne benkeplaten: Nummerär (445-645,- pr styk, forskjellige størelser)
 Oppvaskkum: Bredskär (2345,-)
 Veggplate til å ha bak komfyren: Vestbo (129,-)
Tenker dette armaturet her: Ringskär (995,-)
Plantegning på vårt lille kjøkken ca sånn det er nå. (Mangler overskap over vasken + at vi bare skal ha en oppvaskkum der, ikke to, også har vi ikke Smeg kjøleskap da).

Sånn jeg ønsker det skal bli, ca.. 


Nå gjelder det bare å få med samoeren på disse planene da. Håper det skal gå. For nytt kjøkken vil jo vært bra om vi skulle selge leiligheten også. Større interesse for leiligheten også om kjøkkenet er lyst mener da jeg. 

Tar gjerne imot tips fra dere om dere kommer på smarte og billige løsninger. 


-Hva tror dere om planene ?
No comments:

Post a Comment