Monday, 28 November 2011

Juleforberedelsene fortsetter hver dag


Her i leiligheten blir det litt mer jul for hver dag som går. Idag kom adventsstaken til å ha i vinduet frem, og lyser så fint da det er mørkt ute. Ellers har jeg tatt frem julestjerna, noen julekuler er hengt opp og det første adventslyset ble tent i går. Det er så koselig denne tiden på året hvor vi pynter og koser oss i hjemmet med små ting som baking, julegave pakking, juleverksted og jule-kos. Har til og med pakket inn fire julegaver, så er allerede på vei der også. Nyt den koselige tiden vi er i nå alle sammen, selv om det hadde vært ekstra koselig om det hadde ligget et par cm med nysnø på bakken. 

Nå har jeg akkurat bakt oreo kake til min kjære bestefar som fyller 80 år på onsdag. Den står i kjøleskapet til kjøling før pyntingen står for tur. Nå er det middagen som står for tur. Pasta med hjemmelaget tomatsaus på planen, enkelt og greit da man ikke er i form. 

God mandagskveld alle sammen! 


-Har dere begynt å pynte i hjemmet enda ?
2 comments:

 1. Ja, er det ikke koselig med denne mørke tiden som vi fyller med lys? Jeg storkoste meg på lørdag med julemusikk og oppphenging av julegardiner og stjerner. Nå er det akkurat passe julete her. Nydelig adventstake du har i vinduet ♥

  Klem
  Netta

  ReplyDelete
 2. Ja, det er kjempe koselig med masse lys i den mørketiden vi er i nå. Både som levende lys og som adventstake og julestjerner. Det er koselig :) Tenker det ble koselig hos deg også :) Koselig du likte min adventsstake :)

  klem Mari

  ReplyDelete