Friday, 18 November 2011

Pure inspiration - Light and bright


Nok en gang har jeg sittet pal foran en inspirerende side, funnet en hel masse inspirasjon jeg ønsker å dele med dere. Håper dere finner dette interesant. Kos dere, det er fredag. 
5 comments:

 1. Mye flotte bilder, og masse inspirasjon :). Likte spesielt den skålen med tråd i! Vet du hvor den kan kjøpes? Er stadig vekk irritert over at trådnøstet stikker av når jeg strikker, så en sånn hadde vært både praktisk og veldig fiiiiin!

  ReplyDelete
 2. ja, ikke sant :) koselig du også likte dem :) nei, veit desverre ikke hvor skålen kommer i fra - den hadde vært kjempe praktisk. Nøstene stikker av her også.

  god helg!
  klem Mari

  ReplyDelete
 3. Wow, her var det virkelig mye flott! Masse inspirasjon å hente. Her har jeg nå gått over fra jordfarger til hvitt i vente på vinter og jul :-)

  Ha en fin helg!

  Klem
  Netta

  ReplyDelete
 4. Så koselig og inspirerernde blogg du
  har her ღ virkelig flotte innlegg og
  bilder.... Jeg lurte på hvordan du
  fikk til dette bilde som snør?
  ... stilig...

  Ønsker deg en flott søndag og helg :)
  Klem fra Mette

  ReplyDelete
 5. Nette: koselig du liker inspirasjonen:) har gått over til Hvit, grått og natur her hjemme nå, og gleder meg til jul:)

  MissMette: koselig at du liker bloggen min og mine innlegg, som du ser har jeg linket alle bildene - så det bilde med snø har ikke jeg laget , fant det på en tumbl.com side:) klikk deg inn på linken under bildet så får du se:)

  God søndag:)
  Klem Mari

  ReplyDelete