Sunday, 18 December 2011

Jule helg med juleshopping og julebord


Har vært på julegave shopping idag. Ble med noe til meg selv idag også. Nye Menu termokopper og Kusmi te. Herlig. Vært å kjøpt juletre også, som samboeren måtte slite med å få til å passe i foten, måtte sage og fikse - men nå er det på plass. Så nå kan julen komme, vi er klare. 

I går var jeg på koselig julebord sammen med jenter fra videregående. Det var en vellykket og koselig kveld. På formiddagen i går var det gave shopping og innpakning av gaver. Så vert en hektisk helg med masse jul på planen. Eneste som står igjen er å pynte treet-Hva har dere gjort i helgen ?6 comments:

 1. Oi så ule termokopper:) Teen har jeg aldri smakt på men den så så deilig ut:)

  ReplyDelete
 2. Søte kopper!

  Her har det vært julebord og julekonserter hele helgen. Jeg elsker denne tiden. I dag har jeg kost meg med papirbretting og god julemusikk og i skrivende stund står gløggen på konfyren. Mmmm for en deilig tid!

  Klem fra Annfrid

  ReplyDelete
 3. Ruter & hjerter: ja, de koppene er så fine - veldig fornøyde med dem. Kom i eske på 4 kopper. Fra Menu, til 399,-
  Teen er den beste jeg vet, i alle fall de to boksene jeg har.

  Annfrid: Høres ut som om du har hatt en koselig helg også :) herlig tid vi er inne i nå ja. Gløgg er godt, det fikk jeg lyst på nå også. Kos deg!

  klem Mari

  ReplyDelete
 4. Så koselig med julebord med gamle klassevenninner. Når man kan kombinere hyggelig samvær med shopping blir det en bra dag :-) Her er gavene i hus, nisser og engler har funnet sin plass og juletreet er kjøpt. Har kun to dager igjen på jobb så nå er vi straks klare for julen.

  Ha en fin uke!

  Klem
  Netta

  ReplyDelete
 5. Julebord og julekos er alltid hyggelig!
  Her har det vært grøtfest, kino, julepynt/konfekt laging... tiden flyr1

  nyt..
  klem

  ReplyDelete
 6. Netta: Ja, julebord er koselig :) så alt i alt en bra helg :) Høres ut som om du er klar for julen du også :) Jeg også har 2 dager igjen til ferie, det skal bli så deilig. Riktig god uke til deg også :)

  Fru Fjellhammer: Ser ut til at du har hatt en koselig helg med masse fint på planen - tiden flyr og snart er det jul :) Vi får nyte vente tiden.

  klem Mari

  ReplyDelete