Tuesday, 3 January 2012

Inspirasjons dryss, hverdagsliv og et par spørsmål


Tenkte å dele litt inspirasjon siden hverdagen er tilbake, og det alltid er hyggelig med litt søte og inspirerende bilder.

Hverdagen er her igjen, med jobb, kurs og hverdagslige ting. Kroppen har ikke helt vent seg til at det er hverdag igjen, fortsatt litt trøtt - da det er uvant å stå opp så tidlig. Så går med litt vondt i hodet i disse dager, men det går vel over. 

Var innom søte Vintage Piken i Hamar etter jobb idag, der var det salg på julepynt - der i blant søte jule figurene, husene og eikenøttene til By Nord. Klarte jo ikke å gå ut uten å kjøpe med noe, så med hjem ble et hus, en bjørn og to eikenøtter. Herlig. Dette er pynt jeg kommer til å bruke utover, da det ikke skriker jul av det. Søte og enkle og helt min smak. 


-Er dere tilbake til hverdagen enda ?

-Noen som vet hvor jeg kan få tak i sånne fine kopper som på bilde nr. 4? De med kaffe latte, tea time, coffee, chocolate osv ?
4 comments:

 1. Nydelig inspirasjon, de koppene var nydelige:-)
  Håper du finner ut hvor de finnes:-)

  Klem

  ReplyDelete
 2. Takk for det, koselig du likte inspirasjonen. Jeg elsker de koppene, så håper på å finne ut hvor de sleger dem :) takk for kommentar :)

  klem Mari

  ReplyDelete
 3. Heisann!
  Koppene er kjempesøte! Har ikke sett dem i den skriftfargen før... Men om jeg tenker rett er du ute etter MAKE sitt servise, som er kjempestilig. Kan hende koppene på bildet er noe helt nytt, eller kanskje en kopi? De jeg tenker på finner du i alle fall her: www.makeinternational.com som er MAKE sin nettside i storbritania. Koppene er hvite med samme påskrift som på bildet, men i ulike farger...
  En norsk nettbutikk som fører dem er Bolina. www.bolina.no/interior/produkter/servise.html?p=2
  Sikkert mange andre også som fører dem....
  Vet jo ikke pm det var dette du så etter da, men de er i alle fall veldig fine og superpoppis nå!
  Lykke til! :))))

  ReplyDelete
 4. Heihei!
  takk for koselig kommentar og tips til koppene, skal sjekke ut siden og se hvordan de koppene der er :)

  klem Mari

  ReplyDelete